fbpx

Om Bike-Lease

Hele idéen opstod, fordi jeg selv cykler MTB. Der sker jo hele tiden nye spændende ting på cykelmarkedet, men det blev dyrt, hvis man hele tiden ville have en nyere cykel.

Skræddersyede løsninger – tilpasset dine konkrete behov

Min tanke var, at der måtte findes en måde at få sin drømmecykel og udskifte den efter ét eller to år. Men uden det store tab, du må regne med, hvis du køber en splinterny top-cykel og sælger den to år senere.

Jeg fandt frem til, at markedet ikke rummede det, jeg ønskede. Jeg var sikker på, at mange andre cykel-entusiaster søgte de samme muligheder som mig.

Derfor skabte jeg i 2019 konceptet Bike-Lease™, som i al enkelhed er en løsning, hvor man kan anskaffe sin drømmecykel, inklusive service og udstyr, og udskifte den igen. Uden at skulle tage stilling til et eventuelt tab.

Bike-Lease™ sparer den kræsne cykelfan tid, ærgrelser – og penge. Vi tilbyder en skræddersyet serviceløsning med mulighed for at udskifte til en ny model. Alle udgifter er kendt på forhånd, og der er ingen efterregning.

Kunderne kan vælge en leasing-model. Vi kan også sammensætte en plan for delbetaling eller forretningen kan foregå kontant. Og det gælder et komplet sortiment af de absolutte highend-cykler.

Det er præcis den løsning, jeg selv efterspurgte som engageret motionsrytter. Og vi skaber den perfekte, individuelle løsning for alle, der holder lige så meget af cykler som mig.

Phillip Jensen
Stifter & partner

Vores samarbejdspartnere

Eddy Merckx cykler hos Bike-Lease
Triobike logo

Hvornår og hvordan passer det dig bedst

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vil vende tilbage til dig på ingen tid.