Din drømmecykel uden økonomiske bindinger i dyrt udstyr

Vores Bike-Lease™ koncept er unikt, og vi gør det nu muligt for dig at lease din drøm af en high-end cykel som privat eller virksomhed. Som erhvervskunde kan du med en pulje af cykler sikre dig, at dine ansatte styrker fællesskabet i naturen efter arbejdstid, og som en ekstra gevinst får motion og ekstra overskud i hverdagen.

Skræddersyede løsninger
– tilpasset dine konkrete behov

  • Vi sammensætter din nye cykel hvis du har specielle ønsker til andre komponenter end de originale som er monteret som standard. Derved får du en cykel som er konfigureret og tilpasset dine drømme og behov.
  • Vi henter cyklen hjem til dig direkte fra importørerne. Det sikrer dig den bedste service ved eksempelvis garantisager og reklamationer.
  • Hos Bike-Lease™ kan du tilkøbe tilbehør som tøj, sko, hjelme og sliddele.
  • Du har én og samme leverandør
  • Vi henter og bringer din leasede cykel i forbindelse med service.
  • Udvid din serviceaftale med en udvidet all inklusive serviceaftale.

“Med Bike-Lease™ kan du få en ny luksuscykel hvert 2. år. På den måde får du den seneste teknologi og de nyeste designs uden ekstra omkostninger.”

Phillip Jensen
– stifter & partner

Vores samarbejdspartnere

Læs mere her

Brochure der beskriver vores koncept.

Med al service inkluderet

Ingen bekymringer om knirkende gear eller dyre værkstedsregninger. Vi holder din high-end cykel kørende for uden ekstra omkostninger – både reparationer og materialer er inkluderet i prisen.

Hvornår og hvordan passer dig bedst

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vil vende tilbage til dig på ingen tid.