fbpx

Colnago er en italiensk cykelfabrikant oprettet i 1952 af Ernesto Colnago.

I 1957 bygger Ernesto Colnago rammen som Team Chlorodonts´s Castone Nencini vinder Giro d’Italia på. Hermed er cykelstellet Colnago klar til ar dominere den internationale cykelscene helt op til i dag.

De Rosa er en familie-ejet cykelproducent grundlagt af Ugo De Rosa. Mærket blev kendt som producent af racercykler i slutningen af 1960’erne og 1970’erne.

Mærket har stadig stor succes som, hvad der må betegnes, som en niche for håndbyggede cykler uden for Taiwan.

Eddy Merckx cykler hos Bike-Lease

Eddy Merckx bygger racercykler til cyklister, der tør at gå uden for boksen. For dem med en stærk personlighed, der stræber efter at være virkelig unik.

DNA’et fra disse unikke racercykler stammer fra den mest unikke cyklist gennem tidene: Eddy Merckx. Hans 525 sejre, hans personlighed, hans udholdenhed, hans ægthed og hans kærlige velvilje. Dette er de elementer, der definerer det “ekstraordinære” i hver Eddy Merckx racercykel. Hver cykel, der bærer Eddy Merckx-navnet, er virkelig unik.

Genesis producerer cykler til alle cykeldiscipliner, inklusive road, mountain, cyklocross og gravel.

Genesis blev grundlagt i Storbritannien tilbage i 2006, men den første Genesis-cykel – The Day One – blev faktisk produceret under Ridgeback i 2001. Det var så populært, at det blev et mærke i sig selv fem år senere.

Siden da har Genesis produceret nogle af Storbritanniens mest elskede cykler til alle lejligheder og har været cykelleverandør og titelsponsor for Madison Genesis road racing team siden 2013.

Merida er en taiwanesisk cykelproducent, grundlagt i 1972 af ingeniør Ike Tseng. Selskabet har dets udviklingsafdeling placeret i Tyskland.

I 2001 overtog Merida 49 % af aktierne i den amerikanske cykelproducent Specialized.

Mondraker startede med at lave mountainbikes i 2001 i Alicante, Spanien.

Deres drøm var at udvikle cykler, der var i stand til at levere ydeevne for mountainbikecyklisterne, der ønskede noget ud over, hvad markedet kunne tilbyde. 

Mondraker mountainbike giver dig det bedste fra MTB-verdenen. Med deres unikke teknologi sætter de sig i forrest i feltet, både når det gælder ramme, balancepunkt og stødabsorbering. Cyklerne er designet med et godt øje for detaljer og ud over en topcykel får du også en mountainbike, der skriger kvalitet og luksus.

Moustache er baseret i Vosges-regionen i Frankrig.

Moustache har en stærke tro på, at e-bikes har givet utrolige mulighed for udvikling af cykling! Som de ser det, er e-bikes et fremragende alternativ til biler.

Orbea er en cykelproducent med base i Mallabia i Spanien.

Orbea er en del af Mondragón Cooperative Corporation og er Spaniens største cykelproducent. Orbea fremstiller og samler cykler på deres egen fabrik i Mallabia.

Hos Ridgeback ved de hvad der er vigtigt for dagligdags cyklister.

Siden 1983 har de lavet cykler til alle slags cykelister, lige fra højtydende citybikes og touringcykler til pendler- og børnecykler – og nu også e-bikes. Ridgeback går foran med at fremstille praktiske og sjove cykler, der passer ind i din livsstil.

Ridley blev grundlagt i 1997. Siden starten har Belgiens største cykelfabrikant været på forkant med produktinnovation. Dens første innovative udvikling var det koniske headset, der blev introduceret i 2001 på Ridley Damocles-cyklen. Denne udvikling blev efterfølgende standarden i cykelindustrien. Siden da fortsætter Ridley med at forbløffe teknologisk med aerodynamiske racer cykler og gravel bikes.

Riese & Müller sætter nye standarder og investerer endnu mere i innovative e-bikes og e-bike teknologier, såsom e-cargo bikes og kompakte e-bikes. 

Riese & Müllers erklærede mål er at overtage som markedsleder på vækstmarkedet for premium e-bikes og foldecykler.

Triobike logo

Med en ladcykel fra Triobike vælger du at leve livet fuldt ud – du vælger total frihed, frisk luft og masser af nye eventyr til dig og dem, du holder af. En Triobike tager jer på småture i det summende byliv, ud i de grønne skove på spontan picnic og helt i ro ved vandkantens bølgeskvulp. Der er ingen grænser, når du vælger Triobike – du kan køre overalt og parkere, hvor du vil, uden at din frihed koster i det grønne regnskab. Så bliver det nemt at møde en ny dag med et smil og et åbent sind – klar til nye oplevelser.

Vi elsker ladcykler. Et cykelstel er nemlig ikke kun loddet metal, og en sadel er ikke kun dér, hvor du sidder … for os er det en invitation til at skabe verdens bedste og mest klimavenlige ladcykler til dig og alle andre, der holder af det frie liv på vejene. Derfor finder du hverken tungmetaller, ftalater eller andre skadelige stoffer i vores materialer, og derfor bliver vi ved med at forbedre selv de mindste detaljer, så du får en mere fri, mere grøn og mere sikker tur. Det skylder vi både dig og vores planets fremtid.

Hvornår og hvordan passer det dig bedst

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vil vende tilbage til dig på ingen tid.