fbpx

Privatleasing i 12 måneder

Så nemt er det

Kreditgodkendelse
og underskrift af aftale

Betaling og
bestilling af cykel

Den store dag

Dine fordele ved at vælge privatleasing

Kontakt os her hvis du har spørgsmål, eller ringe til os på 7218 6040

Bike-Lease kan tilbyde dig en leasingaftale som privatperson. Privatleasing er en lejeaftale eller et cykel abonnement, ligesom du måske kender det fra din bil. Bike-Lease ejer cyklen, og du er brugeren. Vi laver en 12 måneders aftale, hvorefter du leverer cyklen tilbage, eller du vælger at forlænge aftalen til en lavere pris. Nemt og uden bekymringer.

Alle Privatleasingaftaler kræver positiv kreditgodkendelse, og der er et fast oprettelsesgebyr på 800 kr.

Fordele ved at lease

Fast budget

Når du privatleaser, får du et nemt og overskueligt budget. Du betaler en fast månedlig leasingydelse inklusiv fuldservice og forsikring. Du kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperioden.

Serviceaftale

En privatleasingaftale hos os er altid inklusiv en serviceaftale. Du betaler en fast månedlig leasingydelse og skal dermed ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service. Det eneste, du selv skal sørge for, er bremseklodser, dæk og slanger. Der kan vi selvfølgelig lave en aftale om vi levere efter behov - nemt og enkelt.

Værditab

Når du privatleaser, får du din drømmecykel uden bekymringer. Ved aftalens udløb afleverer du blot cyklen retur, eller forlænger aftalen til en lavere pris, og du slipper dermed for bekymringer om værditabet ved salg.

Ansøg om privatleasing

Inden du begynder din ansøgning, er det en fordel, at du har oprettet adgang til SKAT. Så kan vi hurtigere behandle din ansøgning.

1
Kontaktinfo
2
Cykel
3
Andre oplysninger
4
Opsummering

Vi er i gang med at få udviklet en funktion så du her på sigt får vist de cykler du kan vælge imellem, men funktionen er ikke helt klar endnu – vi beklager!

OBS!

Din ansøgning behandles først når der er givet adgang. Venligst giv besked til kredit@bike-lease.dk når der er givet adgang.

Billedlegitimation

For at vi kan godkende din ansøgning om en leasingaftale, skal vi bruge gyldig billedlegitimation. Gyldig billedlegitimation eller Statsautoriseret ID er enten kørekort (foretrukket) eller pas. 

Her er en opsummering af
de data du har tastet ind

Giv Bike-Lease ApS tilladelse til at hente økonomiske oplysninger

  • Hvis du vil privatlease din drømmecykel fra Bike-Lease skal vi foretage en kreditvurdering. Det betyder, at vi skal have forskellige økonomiske oplysninger fra dig fx årsopgørelse og indkomst.
       
  • Alle disse oplysninger ligger allerede tilgængelige i din skattemappe på www.skat.dk
      
  • For at gøre det hele nemt, kan du give Bike-Leases kreditafdeling tilladelse til at hente de oplysninger, som er nødvendige.

Hvornår og hvordan passer det dig bedst

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vil vende tilbage til dig på ingen tid.