fbpx

Erhvervsleasing

En fleksibel løsning for
virksomheden

Ansøgning

Kreditgodkendelse
og underskrift af aftale

Betaling og
bestilling af cykel

Den store dag

Dine fordele ved at vælge erhvervsleasing

Kontakt os her hvis du har spørgsmål, eller ringe til os på 7218 6040

Bike-Lease tilbyder en leasingaftale som virksomhederne frit kan benytte enten til brug i virksomheden eller til de ansatte. Erhvevsleasing ligesom I måske kender det fra jeres firmabiler. Vi laver en aftale på 36 mdr. hvorefter cyklen afleveres tilbage, hvis ikke andet er aftalt, nemt og uden bekymringer. Ønskes cyklen udskiftet i perioden er dette selvfølgelig også en mulighed, i kontakter os bare for en løsning.

De fleste kunder vælger at skifte deres drømmecykel, når der er gået 24 mdr. 😀

Alle leasingaftaler kræver positiv kreditgodkendelse, og der er et fast oprettelsesgebyr på 875 kr.

Fordele ved at lease

Fast budget

Når man vælger leasing, får du et nemt og overskueligt budget. Du betaler en fast månedlig leasingydelse inklusiv service og fuld kaskoforsikring som er obligatorisk på leasingaftaler. Du kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperioden.

Serviceaftale

En leasingaftale hos os er altid inklusiv en standard serviceaftale. Serviceaftalen kan udvides til fuld service, så er der slet ingen bekrymringer.

Værditab

Når man leaser skal du ikke afskrive den månedlige ydelse, det bogføres blot som en driftsomkostning (hvis reglerne opfyldes). man slipper derfor for at afskrive købssummen over flere år, ved leasing får i jeres virksomhedscykel/er uden bekymring. Ved aftalens udløb afleveres cyklen/er retur, og der leveres nye/e hvis det ønskes. Virksomheden slipper dermed for bekymringer om værditabet og evt. salgsomkostninger.

Ansøg om erhvervsleasing

1
Oplysninger om virksomheden
2
Vælg virksomhedscykel
3
Kontaktperson og leder
4
Opsamling

Vi er i gang med at få udviklet en funktion så du her på sigt får vist de cykler du kan vælge imellem, men funktionen er ikke helt klar endnu – vi beklager!

Her er en opsummering af
de data du har tastet ind

Hvornår og hvordan passer det dig bedst

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vil vende tilbage til dig på ingen tid.